Je bekijkt nu Nieuwsbrief December 2021

Nieuwsbrief December 2021

Terugblik op 2021 en vertrek Angelique uit de praktijk

Een terugblik op 2021, een bewogen jaar voor velen ook door de Corona / Covid die ons nog steeds blijft tarten en waar we onze weg in moeten vinden om mee om te leren gaan.
Ook waren er veel veranderingen op de kliniek en in ons team waarop ik graag met u wil terugblikken.

Na een ongelooflijk lange periode trouwe dienst van 16 jaar is Helma in juli begonnen aan een nieuwe uitdaging. Voor onze praktijk en voor veel klanten die haar regelmatig aan de telefoon kregen een groot gemis, maar het is haar enorm gegund.

Vanaf september een nieuwe stem aan de telefoon van onze fijne nieuwe collega Jolanda die binnen het team al snel haar weg vond en we niet meer weg willen denken.

Helaas werd het heen en weer reizen voor Roza te veel waardoor we in november ook afscheid van haar hebben moeten nemen. Ze woont in Hilvarenbeek en dat is toch steeds een behoorlijke rit. We zijn blij voor haar dat ze een nieuwe baan dichter bij huis heeft gevonden, waardoor ze ook meer tijd overhoudt voor haar eigen bedrijf Green Weddings.

Sinds half november is Veronique met veel enthousiasme bij ons op de praktijk komen werken.

Niet alleen binnen de medewerkers van de praktijk is veel gebeurd. Afgelopen jaar hebben we ook weer heel veel lief en leed met onze klanten gedeeld.
Mooie gebeurtenissen waar ook wij van genieten als alles goed gaat, maar ook verdriet wat ons ook raakt.
Binnen de praktijk staat gezondheid en welzijn van het dier voorop. We onderzoeken, adviseren, behandelen, en begeleiden.
Ik ben trots op mijn team en op wat ik met de praktijk allemaal heb bereikt. De dieren die we hebben kunnen helpen en de klanten die we bij konden staan.

Voor mij is na heel lang wikken en wegen het punt bereikt dat ik de praktijk ga verlaten en het stokje per 1 januari 2022 overdraag aan Irene. Irene zal het werk voortzetten zoals jullie dat van ons gewend zijn. Irene is inmiddels een bekend en vertrouwd gezicht en ik heb er alle vertrouwen in dat zij de praktijk met succes zal voortzetten samen met de rest van ons fijne team. Tot eind februari zal ik mij nog samen met ons team bezig blijven houden met de patiëntenzorg zoals jullie dat van ons gewend zijn om jullie dierbare trouwe viervoeters op de juiste manier over te dragen. De klanten met honden en/of katten zal ik (waarschijnlijk) nog langer kunnen blijven helpen. Dan wel enkel op afspraak, spoed ga ik helaas niet kunnen aanbieden.

Bij dit besluit ben ik niet over 1 nacht ijs gegaan. Ik vind het nog steeds lastig en moeilijk te bedenken dat ik de praktijk achter zal moeten laten en op zoek zal moeten naar een nieuwe uitdaging. Waar één deur dichtgaat, gaat een andere deur open dus ik ben tegelijkertijd ook benieuwd waar mijn toekomst me heen zal brengen. Alles ligt nog open.

Met lieve groet, Angelique Jongbloets