DE DIERENARTSEN

Irene Welling

Studeerde in 2013 af aan de Universiteit van Gent als paardendierenarts. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages bij onze praktijk gevolgd. Na haar afstuderen is zij in 2014 voor de praktijk komen werken. Nu is ze per 2022 eigenaar geworden van Paardenpraktijk West- Brabant. Ze houdt zich in het seizoen het meest bezig met de gynaecologie en daarbuiten met de eerstelijns diergeneeskunde.

Jasmijn Chardon

Is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent als Paardendierenarts. Na haar studie heeft zij geruime tijd gewerkt bij paardenkliniek De Morette in Belgiƫ als intern. Gedurende deze periode heeft zij in bijna alle disciplines binnen de paardengeneeskunde ervaring op gedaan onder begeleiding van erkende Europese specialisten. Bij onze praktijk is zij werkzaam als algemeen paardenarts en heeft een voorliefde voor de interne geneeskunde.

Floor Dormans

In 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent als paardendierenarts. Tijdens haar studie heeft ze zowel in het buitenland (Engeland) als bij onze praktijk stage gelopen. Na haar studie heeft zij een internship van ruim een jaar afgerond bij Sportpaardenkliniek Wolvega. Hier heeft ze ervaring op gedaan in de verschillende facetten van de paardengeneeskunde. Na haar internship is ze bij Paardenkliniek de Molenweg in Maastricht aan het werk gegaan. Hoewel ze het hier erg naar haar zin had, verhuist ze graag terug naar waar ze opgegroeid is en gaat ze met veel plezier in West-Brabant aan de slag.

Patricia Peterse

Studeerde in 2023 af aan de Universiteit van Gent als paardendierenarts. Tijdens de studie heeft ze verschillende stages in Belgiƫ, Zuid- Afrika en bij ons op de praktijk gelopen. Hier heeft ze mooie ervaringen opgedaan. Nu is ze klaar om binnen de praktijk van start te gaan als algemeen paardenarts.
Met passie en een frisse blik kijkt ze ernaar uit om uw paard goede zorg te bieden en al uw vragen te beantwoorden.