DE DIERENARTSEN

Angelique Jongbloets

Is in 2000 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Direct na haar afstuderen heeft ze twee jaar op de faculteit gewerkt bij de afdeling Heelkunde (orthopedie en chirurgie) van het paard. Ook nu is dit haar belangrijkste aandachtsgebied. Angelique werkt sinds 2005 bij Paardenpraktijk West Brabant en in 2009 heeft zij de praktijk overgenomen tot en met 2021. Ze is erkend paarden dierenarts, Lid KNMvD, Lid Groep Geneeskunde van het Paard en FEI paspoort consulent.

Irene Welling

Studeerde in 2013 af aan de Universiteit van Gent als paardendierenarts. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages bij onze praktijk gevolgd. Na haar afstuderen is zij in 2014 voor ons komen werken. Nu is ze per 2022 eigenaar geworden van Paardenpraktijk West- Brabant. Ze houdt zich in het seizoen het meest bezig met de gynaecologie en daarbuiten met de eerstelijns diergeneeskunde.

Jasmijn Chardon

Is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent als Paardendierenarts. Na haar studie heeft zij geruime tijd gewerkt bij paardenkliniek De Morette in België als intern. Gedurende deze periode heeft zij in bijna alle disciplines binnen de paardengeneeskunde ervaring op gedaan onder begeleiding van erkende Europese specialisten. Bij onze praktijk is zij werkzaam als algemeen paardenarts en heeft een voorliefde voor de interne geneeskunde.