DE ASSISTENTEN

Annemarie Bakx

Is sinds 2003 werkzaam bij onze praktijk. Destijds gestart als stagiaire en inmiddels ontwikkeld tot spil van het bedrijf. Naast de algemene werkzaamheden zoals; afspraken inplannen en assisteren bij behandelingen, houdt zij zich voornamelijk bezig met de inkoop van producten en financiële administratieve zaken. 

 

Jolanda Plukaard-Buijs

Is werkzaam bij ons sinds medio september 2021. Wij zijn ontzettend blij met haar als toevoeging aan ons team. Jullie zullen haar gaan ontmoeten tijdens het maken van een afspraak of wanneer zij assisteert bij een behandeling. 

 

Antoinette de Rijke

Is sinds 2018 werkzaam bij Paardenpraktijk West-Brabant, voordat zij bij ons kwam werken is zij werkzaam geweest bij een kleine huisdierenpraktijk. Naast de paarden heeft zij ook een grote affiniteit met katten en honden. Antoinette ondersteunt ons 2 middagen in en rondom de praktijk.  

Veronique Roos

Is werkzaam sinds november 2021 bij ons. Als aanvulling op ons team kunt u haar gaan ontmoeten tijdens het maken van een afspraak of wanneer zij assisteert bij een behandeling.