Je bekijkt nu Nieuwsbericht Augustus : Welkom Jasmijn!

Nieuwsbericht Augustus : Welkom Jasmijn!

Hallo allemaal!  

Vanaf 1 augustus kunnen jullie mij tegenkomen als paardendierenarts bij Paardenpraktijk West-Brabant. Als jullie me al eens aan telefoon of op visite hebben gehad, hebben jullie vast wel gehoord dat ik van België afkomstig ben. Ik ben in juli 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Na afstuderen ben ik onmiddellijk begonnen met een Rotating Equine Internship bij Dierenkliniek De Morette in Ternat. Daar heb ik de kans gekregen om in aanraking te komen met alle verschillende disciplines van de paarden diergeneeskunde en veel ervaring op korte tijd te kunnen opdoen. Op die manier hoop ik jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn voor de beste zorg van jullie paard. Mijn grootste interesse ligt in de inwendige geneeskunde, maar ook de andere takken van de diergeneeskunde zoals orthopedie en eerstelijns zorg doe ik met veel plezier.  

Tot snel!