De dierenartsen

Dierenarts Angelique Jongbloets

Angelique Jongbloets

Angelique is in 2000 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Direct na haar afstuderen heeft ze twee jaar op de faculteit gewerkt bij de afdeling Heelkunde (orthopedie en chirurgie) van het paard. Ook nu is dit haar belangrijkste aandachtsgebied. Angelique werkt sinds 2005 bij Paardenpraktijk West Brabant en in 2009 heeft zij de praktijk overgenomen. Ze is erkend paarden dierenarts, Lid KNMvD, Lid Groep Geneeskunde van het Paard en FEI paspoort consulent.

dierenarts Carmen Scheffer

Carmen Scheffer

Carmen Scheffer is een Europees specialist chirurgie en orthopedie (ECVS diplomate) en werkt als freelance chirurg voor diverse klinieken in Nederland. Op Paardenpraktijk West-Brabant voert zij regelmatig OCD operaties uit. Ook voor andere ingewikkelde chirurgische ingrepen en orthopedische problemen kunt u via Paardenpraktijk West-Brabant bij Carmen terecht.

dierenarts Irene Welling

Irene Welling

Irene Welling studeerde in 2013 af aan de Universiteit van Gent als paardendierenarts. Tijdens haar studie heeft ze al verschillende stages bij de praktijk gedaan en in 2014 is ze in dienst gekomen van Paardenpraktijk West-Brabant. Ze houdt zich in het seizoen het meest bezig met de gynaecologie en daarbuiten met de eerstelijns diergeneeskunde, tandheelkunde en een klein deel chirurgie.

Deel deze pagina: Facebooktwitterlinkedinmail