De Praktijk

Het kliniek gebouw van Paardenpraktijk West-Brabant is gevestigd naast de terreinen van Hippisch Centrum “Den Goubergh”. De praktijk opende de deuren in 2001.

De praktijk Paardenpraktijk West-Brabant

Paardenpraktijk West-Brabant werkt met een enthousiast en vakkundig team van dierenartsen en paraveterinairen. Dit heeft geresulteerd in een gezonde groei van de praktijk gedurende de afgelopen jaren.

Behandelingen

Op de praktijk worden uitsluitend paarden behandeld. Dit is een bewust gemaakte keuze. Door diergeneeskundige zorg voor één diersoort aan te bieden, kunnen wij een hoge kwaliteit diergeneeskunde voor paarden aanbieden, zowel op eerstelijns als op tweedelijns niveau.

Er is ruime ervaring aanwezig in de verschillende vakgebieden van de paardengeneeskunde zoals: orthopedie, chirurgie, interne geneeskunde en gynaecologie.

De kliniek heeft goede contacten met diverse specialisten om u ook verder te kunnen helpen als er specialistische hulp is vereist.

De praktijk Paardenpraktijk West-Brabant

Op (behandelings-) overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor de Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 02/192. Klik hier om deze Algemene Voorwaarden te lezen.

Bekijk hier onze hele praktijk:

Deel deze pagina: Facebooktwitterlinkedinmail